Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

28 Doenem Secimleri Yaklasiyor

```html

Kayseri'de Milletvekili Adayları Belirlendi: İYİ Parti Ön Planda

28. Dönem Seçimleri Yaklaşıyor

28. Dönem Milletvekili seçimleri, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Tüm yurtta olduğu gibi Kayseri'de de seçmenler, sandıkta oy kullanacakları partilerin adaylarını araştırıyorlar. Bu kapsamda, İYİ Parti Kayseri 28. Dönem milletvekili aday listesi de belli oldu.

İYİ Parti'nin Kayseri Adayları

İYİ Partinin kurmayları, 9 Nisan tarihinde Kayseri'deki milletvekili adaylarını açıkladı. İYİ Parti il il seçim 2023 sayfamızda yer alan Kayseri milletvekili adayları listesinde şu isimler yer alıyor: * Kemal Kılıçdaroğlu * Muharrem İnce * Recep Tayyip Erdoğan * Sinan Oğan Adayların alfabetik sıraya göre sıralandığı listede, partilerin geçmiş seçimlerde Kayseri'de çıkardığı milletvekili sayıları da yer alıyor. Bu bilgiler, seçmenlerin adayları ve partileri değerlendirmesinde yardımcı olacaktır.

Kayseri'de geçen sene milletvekili çıkaran siyasi partiler şöyle:

* AK Parti * CHP * MHP * İYİ Parti * HDP Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adaylar ve partiler, seçmenlerin desteğini almak için yoğun bir çalışma içine girdiler. Kayseri'de de İYİ Parti'nin adayları, ilçe ilçe gezerek vatandaşlarla buluşarak oylarını isteyecekler.

```


Comments